SZAKMAI REGISZTRÁCIÓS PROGRAM

A POSZT szakmai regisztrációs programja a Színházi Dolgozók Szakszervezete és a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) stratégiai együttműködésében, a POSZF Közhasznú Nonprofit Kft., az Előadóművészi Jogvédő Iroda és a Magyar Művészeti Akadémia által biztosított támogatási keretből valósul meg.

A program célja:

Színművészek, színi hallgatókszínházi alkotóművészek és színházi dolgozók részvételének térítésmentes biztosítása a POSZT-on.

A regisztráció tárgya:

A regisztrálók közül a POSZT és a Színházi Dolgozók Szakszervezete delegáltjaiból álló zsűri által kiválasztott színművészek, színi hallgatók, színházi alkotóművészek és színházi dolgozók a 2018-as Pécsi Országos Színházi Találkozón térítésmentesen tölthetnek vendégéjszakákat (maximum 3 éj/fő), illetve ezeken a napokon a POSZT programjában szereplő előadásokat tekinthetnek meg.

Regisztrálhatnak:

Színészdiplomával rendelkező színművészek, az elmúlt öt évben legalább évente egy bemutatásra került színházi előadásban közreműködő színházi alkotóművészek, az előadóművészeti törvény hatálya alatt álló szervezettel legalább öt éve folyamatosan fennálló munkaviszonyban álló színészek és színházi dolgozók, államilag elismert felsőfokú színházművészeti oktatási intézménnyel hallgatói jogviszonyban álló színihallgatók.

Szálláshely és jegyek/fő:

A regisztráló tudomásul veszi, hogy a grémium által kiválasztott jelentkezők a regisztrációs felületen megjelölt vendégéjszakák, illetve a kiválasztott szállások és  előadások közül a megjelölt szállások valamelyikén fejenként maximum három vendégéjszakát, illetve ezeken a napokon maximum három előadásra egy-egy jegyet vehetnek igénybe térítésmentesen. Azt, hogy a regisztráló által  megjelölt szállások és dátumok közül számára hol és mikor biztosítanak vendégéjszakát, illetve az ezen/ezeken a napokon játszott előadás/előadások közül biztosítanak-e, illetve melyekre biztosítanak jegyet, a grémium tagjai és a POSZT a rendelkezésre álló szálláshelyek és szabad helyek függvényében döntik el. A grémium a kiválasztás során a szakmai szempontok mellett figyelembe veszi azt is, hogy a színházi szakma különböző területeinek képviselői és a különböző korosztályok egyaránt képviseltetve legyenek a POSZT-on, és részt vehessenek a programokon.

A regisztráció határideje: 2018. 05. 25. A sikeres regisztrálókat a POSZT 2018. 05.31-ig e-mailben értesíti!

A REGISZTRÁCIÓ MENETE:

A regisztráló, neve és elérhetősége megadása után innen letölti a szándéknyilatkozatot, majd regisztrációjához a beszkennelt, aláírt példányt és a munkáltatója jelen felhívás után kelt ajánlását / igazolását / szabadúszóként legutóbbi színházi munkája munkáltatói igazolását / színházszakmai diplomáját vagy hallgatói jogviszony-igazolását mellékeli. Ez után kiválaszt minimum egy, maximum tíz, számára megfelelő dátumot, illetve egy vagy több szálláshely egy vagy több szobáját,  amelyekből a grémium pozitív elbírálása esetén maximum három vendégéjszakát delegál.

Több ágyas szobák esetén a regisztráló dönthet úgy, hogy a szervezőkre bízza, kit szállásol el vele egy szobában, vagy a megjegyzés rovatban jelezheti, hogy mely más regisztrálóval kíván lehetőség szerint (amennyiben mindkét regisztráló kiválasztásra kerül) közösen megszállni. Ezek után opcionálisan kiválaszt egy vagy több előadást, amelyek közül a grémium a szabad helyek függvényében biztosít maximum három előadásra egy-egy jegyet.

Egyéni üzenetek megadásához kérjük, használja a megjegyzés mezőt!

További információ:

06 (30) 370 7421
Kovács-Cohner Róbert
Verseny, PR, kommunikáció